I fredags fick vi komma hem på "permission...

2012-06-18 ♥ 08:06:39

I fredags fick vi komma hem på "permission" över helgen då Lukas gulsotstester varken steg eller sjönk. Det var riktigt skönt att kliva innanför dörren här efter nästan en vecka på BB där vi inte fick gå utanför avdelningen. I går var vi tillbaka i Falun igen för nya tester som visade att gulsoten sjunkit från 285 till 150, helt underbart. Detta innebär att han nu anses ha "normal" nyföddhetsgulsot och att det kommer försvinna av sig självt och vi behöver inte testa honom mer :) Så nu myser vi för fullt här hemma i vår lilla familj! <3


10 Juni 2012 <3 Vår älskade prins Lukas är...

2012-06-15 ♥ 07:04:36

img_2155 (MMS)

10 Juni 2012 <3 Vår älskade prins Lukas är här <3 han valde dock att kika ut 4 veckor för tidigt och ingenting har egentligen gått "enligt planerna" en förlossningsberättelse kommer lite senare, om det finns intresse.  Vi är iallafall fortfarande kvar på BB, Lukas har gulsot - dock inte tillräckligt för att få sola än och det minskar inte heller. Vi tar just nu dag för dag chock test för test så det är för oss en omöjlighet att veta när vi får komma hem.


6 Juni 2012

2012-06-06 ♥ 13:19:35

Idag har vi exakt 1 månad kvar till BF - 30 dagar.. Jag har lite svårt att fatta att det verkligen börjar närma sig nu, men guud så vi längtar efter vår lilla prins.

--

Dagen till ära tänkte jag starta med en BF-lista, så när tror ni han kommer? Längt, vikt? BF är alltså 6 Juli.


5 Juni 2012

2012-06-05 ♥ 11:32:57

Jag har länge letat nya, inte allt för dyra, utemöbler till balkongen utan att lyckas. Igår kom jyskbladet och där fanns dom, lagoma mått för en balkong och ändå var det en bänk, ett bord och två stolar. De såg ut precis som så jag vill ha dem, förutom dynorna men det går ju att byta ut. Det jag helt missade var dock att kolla höjden på dem - det var utemöbler för barn!!! Fy så besviken jag är nu, såg framför mig hur fin balkongen kunde bli, men NEJ - letandet får helt enkelt fortsätta.


Här är det, är det inte vacker så säg??
I tidningen var det dock inte bild på något barn så hade ingen tanke alls på att kolla höjden..


4 Juni 2012

2012-06-04 ♥ 12:57:13

På torsdag tar jag examen, jag blir utbildad ekonom - heelt fantastisk känsla!!

--

Jag känner för att köpa mig något nytt och fint, inte kläder då det känns som en total onödighet :P Detta är vad som står högst upp på min "önskelista"

 
Fler av dessa vackra vinglas, Harmoni 79 kr/styck, Åhlens (skulle vilja komma upp i 12 st, har redan 4 st så "bara" 8 st kvar)



Blommig väska, 249 kr, Åhlens



 
Ray ban Aviators med brunfärgat glas och silver bågar, 1149kr

--
Tror jag ska unna mig något av dessa när examen är gjord, blir troligtvis något av de billigare alternativen :P


1 Juni 2012

2012-06-01 ♥ 13:40:28

Juni månad är redan här och nu hoppas vi på att sommaren också är på intåg, dock får det gärna fläkta lite lagomt och inte vara allt för varmt om jag får bestämma :) Mina ben har nämligen börjat samla på sig vätska så efter dagens slut ser de ut som två stockar och fötterna är inget att tala om - det är dock värre när det är varmt så därav önskan om att det inte får bli en allt för varm sommar. Ska nog ta en morgonbild och en kvällsbild någon dag så ska ni få se, det är hemskt!

--

I övrig fortsätter pluggandet och tvättning av bebiskläder, känns helt underbart att sitta och kolla på tvättställningen när kläderna hänger där - de är så små och man kan inte riktigt förstå att vår lilla prins ska ha dessa kläder på sig. Tänkte dock ta mig en städpaus så det är rent och fint här hemma över helgen då jag blir solo, Mattias åker på fiskeresa med sin pappa och bror och i morgon kommer tjejerna hit för mat och film.

Nu var det också längesen det kom upp en magbild, så här kommer den. Går inte längre att ta ett kort framifrån utan att magen blir helt sne så det skippar vi helt enkelt :)