Instagram

2012-10-14 ♥ 10:51:45

Bloggen uppdateras inte särskilt mycket sedan instagram etablerat sig i iPhone och iPad - uppdaterar mycket mer där då man enkelt lägger in bilder och kan skriva lite kort. Så om ni vill fortsätta följa min och Lukas vardags så följ mig där istället, sök på linneaabergman så finner ni mig! Och ni som inte har instagram, fixa det :)


Pumpkin

2012-10-05 ♥ 10:24:15

Åh vad jag fastnar för märket pumpkin, älskar nappboxen, vällingboxen och plocklådan. Dessa ska nog få hamna på Lukas önskelista.

Se så fint det är..


4 oktober 2012

2012-10-04 ♥ 10:30:11

Vart tar tiden vägen?!?! Lukas blir snart 4 månader! FYRA MÅNADER!!!! Det går för snabbt samtidigt som det är så roligt att se hur han utvecklas och lär sig nya läten varje dag, det populäraste nu är höga skärande läten - som han blir chockad själv av :) skrattet har inte riktigt kommit än, men han har varit påväg flera gånger men så verkar han liksom komma på sig att det är något konstigt som händer och då ser har bara chockad ut.

Vi har också börjat få in ordentliga rutiner. Lukas vaknar någon gång mellan 7 och halv 8. Sedan byter bi blöja, ibland badar, klär på oss och leker ungefär en halv timme innan det är matdags. Efter maten brukar han titta lite på tv (ooops) eller leka i sitt babygym medan jag gör jag klar. Sen är det promenad och han somnar i vagnen. Sover 1-1/2 timme ute på balkongen och sedan upp för ny blöja och lek innan maten vid halv 12 12. Sen är det lek igen innan eftermiddagspromenaden med Conrad och sen sover han 30-45 min igen och sedan är det lek fram till matning vid halv 4 4 och sedan kommer pappa hem, då är det mer lek fram till vår kvällsmat då han brukar titta på när vi äter och sedan lite lek igen till vi går på promenad med Conrad vid halv 7 7 och så sover 30-45 min innan han vaknar för by blöja och pyjamas vid 8 tiden och sedan sover han för natten - han vaknar dock mellan 5-6 då han behöver hjälp att somna om, så då blir det en del springandes till hans rum för lite stryk i pannan och istoppning av napp.


Dop

2012-10-01 ♥ 10:25:18

Planeringen av Lukas dop pågår för fullt. Vi har haft väldigt svårt att komma överens om maten men nu äntligen har vi bestämt oss :) Dopinbjudningarna är iallafall utskickade och nu väntar vi bara på svar om vilka som kommer innan vi kan planerna klart det sista.

Nu ska jag nog packa in mig och Lukas i bilen och ta en tur till Mamma som är ledig idag.

Visst ser väl min lilla älskling lite smått galen ut på bilderna under? :)