Huslängtan!!

2012-09-26 ♥ 10:46:07

Läser Mathildas blogg där hon berättat att hon och pojkvännen ska flytta till hus. Det fick mig verkligen att läääängta efter vårt hus - som inte ens finns än :P Det kommer bli sån frihet, bara att öppna altandörren och så har man gräsmattan direkt utanför dörren. Conrad kan springa ut och in som han vill. Lukas kan leka på gården, bebis nr 2 kan sova på altanen (ingen planerad men vi vill såklart ha en till om något år) och jag och Mattias kan bjuda hem våra vänner på en grillkväll och se ut över sjön! Åh, så jag längtar!

Lukas sover förtillfället på balkongen och jag har äntligen införskaffat oss en Babyvakt så balkongdörren slipper stå öppen ifall han skulle vakna. Nu slipper jag sitta med en kopp te och filt runt mig för att balkongen är på vid gavel. Ska snart hänga upp en tvättmaskin och vid kl 1 ska vi hem till en mammavän på besök.


SoA

2012-09-25 ♥ 11:52:37
 
 
 
 
Har fastnat rejält för serien Sons of Anarchy - det var väl på tiden tänker säkert flera av er nu! Har under gårdagen och dagen idag betat av 6 avsnitt. Älskar när man hittar bra serier som det gått några säsonger av så man har lite att kolla ikapp :)
 
Lukas sover på balkongen och jag ska snart pausa och göra mig lite lunch. 

Tröttis..

2012-09-18 ♥ 11:14:00
Sitter i soffan med håret i handduken och halvt påklädd efter en morgon promenad med Therese. Lukas är trött men ville inte sova varken i säng eller vagn så han ligger nu och är på väg att somna - därav mamman som varken är ordentligt påklädd eller redo för dagen. Men det är bara mysigt!!
 
Annars rullar dagarna på med vår lilla söts som växer så det knakar. Tänk att han redan är 3 månader gammaloch har 62 på kläder - vart har tiden tagit vägen??
 

Barnfri helg.....

2012-09-16 ♥ 18:30:00
Ja nästan iallafall.. Lukas har haft feber efter vaccinet och har sovit mest hela dagarna - och nätterna. Idag är han lite piggare men fortfarande inte helt sig själv utan är fortfarande väldigt trött och orkar bara leka korta stunder innan han vill vila igen. Förhoppningsvis mår han ännu bättre i morgon. Nu ska jag plocka undan lite snabbt innan det är dags för kvällsmat - hamburgare och pommes mättar oss ikväll.

Värsta dagen...

2012-09-15 ♥ 07:36:00
Igår var nog värsta dagen... Lukas fick 3 månaders vaccin, två sprutor - ett i vardera ben.. Och gud så ledsen han blev, han skrek så han var illröd i ansiktet och att det tillslut i inte kom ett skrik ens. Det släppte dock rätt snabbt och lillkillen blev som vanligt i cirka 2 timmar. Sedan varvade sov han i cirka 4-5 timmar. Efter det kom det värsta, han var så himla ledsen och varje gång han rörde på benen hade han så ont - det var hemskt att inte kunna hjälpa honom så till slut fick han en skvätt Alvedon och blev då gladare och somnade.

Vi trodde att då han sov så mycket på dagen att han skulle vara jobbig över natten. Men nej då, åt sista gången vid strax före kl 10 och har sedan sovit till kl 7 med undantag för två nappinsättningar. Min duktiga lillkille.. Nu ßer vi dock inte fram till nästa vaccinering som är om tre månader.

...

2012-09-08 ♥ 08:37:49

Inte mycket uppdateringar här om dagarna.. Har länge tänkt skriva ett inlägg men så har det gått så lång tid mellan så det skulle bli ett så långt i inlägg så därför har jag inte orkat :)

Såvitt gör som så att jag radar upp vad som hänt så tar vi det från där sen.

- Ögoninflammationen var ingen ögoninflammation utan för trånga tårkanaler, det ordnar upp sig om någon vecka eller månad.
- vi har varit på första föräldragruppen
- umgåtts med vänner
- alla tre har varit förkylda
- och sist men inte minst..... Våra vänner Patricia och Robin har fått sin lilla Ebba (som för övrigt var här på middag igår)