Ögoninflammation

2012-08-21 ♥ 09:35:58

Lillkillen har fått ögoninflammation på ett öga, tycker så synd om honom trots att han inte verkar lida av det. Vi torkar och tvättar och hoppas det blir bättre om några dagar.

Har inte varit ut med Conrad än heller, regnet lockar varken ut mig eller han :) får ta en längre promenad när det blir uppehåll, eller iallafall mindre regn. I eftermiddag ska jag på röntgen, Mattias slutar tidigare och tar Lukas under tiden. Nej, nu ska jag leka lite med Lukas för han håller på att vakna.


Kupolen

2012-08-18 ♥ 16:29:39

Har precis varit några timmar på Kupolen :) hittade inte så mycket men lite iallafall vilket var bra då det inte är så mycket gamla kläder som sitter bra och känns bra längre - några kilon för mycket och en bulldeg på magen gör ju sitt :)

Lukas har varit jätte duktigt. Han åt innan vi åkte hemifrån kl 11 och sedan sov han hela vägen till Borlänge och även under tiden vi var där, kl 3 vaknade han igen för mat och sedan somnade han om igen. Vi lägger alltid på honom en av hans snuttefiltar när det är sovdags och det räcker med 1-2 min så sover han så gott under den - helt klart det bästa vi kommit på för att
få honom att somna. Ikväll ska vi hem till svärmor och fira henne då hon fyller och i veckan.


Dagförvirrad!!

2012-08-14 ♥ 09:12:03

Startade morgonen 5.30 i morse och trodde det var onsdag, när man går hemma med Lukas har man ingen koll på dagarna överhuvudtaget. Sitter nu med Lukas i famnen efter frukost och morgonpromenad - det är snart matdax för lillkillen igen och efter det har jag några ärenden på stan och sedan tänkte jag åka till mamma en vända.

Igår var jag och mamma till Kolbäck och Västerås, hälsade på mammas sambos dotter och hennes son. Vi lunchade i Kolbäck och åkte sedan till erikslund för en fika och en snabbvända i några affärer. Hittade dock inget som tilltalade mig - inte så roligt att handla kläder heller när bulldegen på magen inte försvunnit helt ännu och man har några kilon kvar. Det ska det dock bli ändring på, annan kost och så tänkte jag börja med step samt cx styrka på gymmix.
Nu har jag en liten knölis i knät som börjar bli hungrig.


6 Augusti 2012

2012-08-06 ♥ 09:29:34

Mattias tre semester veckor är slut, nu är det alltså bara jag, Conrad och Lukas som ska spendera dagarna tillsammans. Jag ska njuta av att mysa med min älskade son, gå på promenader, leka och ligga och gosa på soffan. Nu mer får man även flera leenden om dagen vilket gör att hjärtat smälter, tänk så underbart när första skrattet kommer också! Nu ska vi göra oss klara för morgonpromenad och sedan en tur till mormor (mamma) som är ledig idag.