31 Januari 2012

2012-01-31 ♥ 09:53:08
Hade en underbar dag igår! Dagen som jag längat så efter och som jag under helgen varit så in i h*lvete nervös inför var äntligen här - ULTRALJUDET! Det var helt underbart och direkt hos satt apparaten på magen så kom det upp en liten bebis på skärmen, det första hon sa var  "ja här har vi en levande bebis med ett hjärta som slår så fint så" och jag blev helt tårögd. Efter mätningar osv sa hon äntligen att allt såg bra ut och att bebisen utvecklats som den ska, vi blev dock framflyttade några dagar så nytt BF är 6 Juli och vi är återigen i vecka 18 (17+4).

Mattias som sagt att han inte varit nå nervös alls satt med helt svettiga händer när jag tog tag i honom, han hade inte vågat sagt att han också var nervös då jag varit så nervös dagarna innan att jag drömt mardrömmar och haft en sån där knut i magen ni vet. Han tycker också det var helt fantastiskt att få se vårt barn för första gången och vid ett tillfälle såg det till och med ut som bebisen vinkade åt oss, vi log nog det största leendet någonsin! Och föresten här är HAN vår lilla pojk :)


28 Januari 2012

2012-01-28 ♥ 15:00:08
Vi är hemma efter en årsdagsfirning i Örebro. Mattias överraskade med hotellövernattning och restaurang så när han slutade jobbet var det bara att packa i ordning väskan och åka. Vi hade en mysig kväll och åt på en "ny" öppnad, eller ja iallfall efter renovering, restaurang som hette Bells. Det var super god mat och oerhört billigt så jag rekommenderar den starkt! Kvällen slutade dock väldigt tidigt då Mattias haft feber hela veckan och igår inte mådde bra alls, men det var skönt att bara få slappa och vila. Efter frukosten i morse åkte vi raka vägen hem. Mattias är, om möjligt, ännu sämre än igår och sov hela vägen hem och har nu legat och sovit i 2 timmar.

Nu ska jag ta mig något snabbt att äta så jag klarar mig till kvällen, det blir middag på China med Emma och Patricia och sedan myskväll hemma vid Emma som Therese också joinar på :) Alla samlade förutom Elin, men hon har det nog bättre i Thailand (avundsjuk!!) :)

27 Januari 2012

2012-01-27 ♥ 12:41:24
8 år tillsammans med världens bästa idag! Tänkt att för 8 år sedan var jag 14 och han 15, vi var så små och nu står vi här 22 och 23 år gamla och ska ha familj. Vi har hunnit med en hel del under dessa 8 år, vi har både gått ur både grundskola och gymnasium. Vi fick våra första jobb, vi bytte jobb och vi bytte jobb ännu en gång. Mattias är färdig snickare och jag är snart färdigutbildad ekonom. Vi flyttade hemifrån tillsammans, har bott på 4 olika ställen och skaffat oss en hund. Vi har bytt bil 4 gånger, vi har rest tillsammans och vi har blivit myndiga tillsammans. Vi har tagit körkort och vi har nått åldern att vi får handla på systemet och vi har förlovat oss. Allt detta och så mycket mycket mer har hunnits med under dessa 8 år och jag ser så fram emot alla kommande åren. <3

detta är det tidigaste kortet jag hittar på oss och det är för 4 år sedan, och tänkt redan då hade vi redan varit tillsammans i fyra år.

25 Januari 2012

2012-01-25 ♥ 11:20:50
Snart lunch har sjäv har jag hunniit med en del idag. Började dagen med en längre promenad med Conrad, sedan ner till sjukgymnasten och sedan en vända på stan, nu är jag hemma och har precis satt på en tvättmaskin med svarta jeans för att färga dem. Mattias köpte nya svarta Acne jeans i mellandagarna som efter två tvättar släppts så mycket färg att de på vissa ställen ser randiga ut :S Såklart har han inte spart något kvitto så jag hoppas lite färg ska göra susen och att de kanske hålller för mer än två tvättar (annars var det iofs inte så dyrt, 45 kr för en färgning står man ju ut med).

Igår var jag som sagt på blomsterlandet och köpte lite nya blommor till fönstren, fyra blommor och fyra krukor senare kom jag ut 750kr fattigare - men det blev fint i fönstren iallafall vilket är huvudsaken :)


Tog även en ny magbild igår, vi ha nu gått in i vecka 18 och nästa vecka är det ultraljud :)

Tycker magen sítter rätt högt, man kan ju undra vad det är för en lite filur som bor där inne..

Nu är det dags för mig att sätta mig med mikron och makron, har gjort upp ett schema för den första perioden då jag har lite mycket att hålla koll på och tyckte att veckoscheman över vad som ska göras varje vecka kändes som en bra idé, dock ser man nu hur mycket det är man ska hinna med :P

Peningar

2012-01-23 ♥ 17:25:43
Blev chockad när jag ringde telefonbanken för att kolla hur mycket pengar jag hade kvar innan jag skulle åka och handla, damen i luren sa mycket mer än vad jag borde ha när det är 2 dagar kvar till lön/csn, det visade sig dock att CSN denna månad betalades ut den 23:e vilket gjorde mig väldigt glad. Så i morgon bitti far jag till blomsterlandet i Borlänge för att köpa nya blommor och krukor vilket är på tiden.

23 Januari 2012

2012-01-23 ♥ 14:22:36

Mikroekonomi, makroekonomi och examensarbete är kurserna som startat denna vecka. Samtliga på 50 % vilket innebär att jag nu fram till Mars kommer läsa 150 % för att sedan avsluta året med 50 %. Just nu känns det stressigt, dels med tanke på att så mycket ska hinnas med och dels för att mikron och makron förmodligen kommer vara de svåraste kurserna under dessa 3 år. Skönt är dock att avsluta med endast examensarbetet så man kan koncentrerar sig till fullo på det och göra bra ifrån sig. Mikron och makron är på distans också så det gäller verkligen att jag tar mig i kragen och verkligen läser i böckerna inför varje vecka så jag inte hamnar efter.

Har varit i skolan idag på kursintro för examensarbetet och tänkte att jag idag ska vara pluggfri och satsa på att bädda rent i sängen och tvätta istället. I morgon är dock planen att jag ska sätta igång att läsa de otroligt roliga och enkla böckerna, tack och lov är bara en av dem på engelska.


21 Januari 2012

2012-01-21 ♥ 17:58:52
Sitter och väntar på att Mattias ska komma hem, han är och hämtar vår bil som fått motorvärmare och kupévärmare inkopplat vilket ska bli sååå skönt att få börja använda när det ska åkas till jobb eller skola :) I övrigt har dagen bestått av gemensam frukost, vilket inte sker ofta alls :P Ett besök hos svärmor och storhandling.

Kvällen avslutas med mat och film, ikväll mättar oxfilé och gratinerat potatismos med beasås oss. Mattias brukar vara den som lagar kötträtterna här hemma så jag kommer mysa ner mig i soffan med lite tända ljus och invänta att bli serverad :)

19 Januari

2012-01-19 ♥ 17:28:30
Har spenderat dagen i skolan med de sista redovisningarna för höstterminen, nästa vecka börjar den 6:e och allra sista terminen innan jag kan titulera mig ekonom. Det ska bli riktigt skönt att äntligen bli klar med pluggandet och kunna koncentrera sig på framtiden till fullo.

Igår blev det storstädning här hemma blandat med en tur på stan, fyndade lite på Åhlens "halva reapriset" och så köpte jag dessa fina ljuslyktor till matsalsbordet i vardagsrummet.
Super nöjd är jag plus i kanten att alla tre bara kostade 159kr (Inser när jag ser dessa bilder att det verkligen är ett måste att köpa nya blommor när lön och CSN kommer, tydligen ska blomsterlandet i Borlänge vara toppen så ska ge det en chans)


fyndade även denna vas på Åhlens som jag ännu inte bestämt om den ska få vara en vas eller om det ska köpas sand eller liknande och göras en ljuslykta av den också. Hela 35 kr gick denna på :)

Nu ska jag börja göra mig och Conrad i ordning för Taco-kväll hos Patricia med tjejerna, det är mys på hög nivå!

17 Januari 2012

2012-01-17 ♥ 13:54:12
Hemkommen från skola och hämtning av Conrad. Idag hade vi slutredovisningar i kursen att leda organisationsförändringar och på torsdag är det slutredovisning i kursen företagsstrategi. Till kursen vi hade slutredovisning i idag har vi haft kontakt med Ludvika kommun och vi har trivts så bra med vår kontaktperson där att vi nu har klart för oss vad vi ska ha som C-uppsats vilket känns grymt skönt. Tror det kommer bli ett roligt arbete med bra kontakter och vi verkar få mycket hjälp från enhetscheferna vi kommer ha kontakt med vilket känns bra, de verkar också tycka att det är jätte roligt att vi ska skriva examensarbetet för dem vilket också känns kul.

Senare under dagen ska jag ta mig ner till posten och hämta ut ny kurslitteratur till kurserna som starat nästa vecka, mikro- och makroekonomi står på schemat fram till april tillsammans med examensarbetet (kommer alltså läsa 150% från och med nästa vecka fram till mars/april) och sedan från april till examen blir det endast examensarbetet (läser då istället 50 %). Det känns skönt att avsluta alla dessa tre års studier till ekonom med att ha det lite lugnare och bara koncentrera sig på en sak, lika så ifall det skulle vara så att man inte är på topp i slutet av graviditeten. Vi är även hembjudna på middag hos Patricia och Robin ikväll, det uppskattas verkligen att ni ställer upp (lika så Therese och Thomas i går). Fick dock ett positivt besked när jag kom hem från skolan idag, köksrörsrenoveringen i vår trapp blir klar ikväll vilket betyder att vi kan börja använda köket som vanligt senare ikväll. Den andra trappen i vårt hus är dock inte klara förs tidigast torsdag och jag är verkligen glad att vi haft två duktigt yngre killar som jobbat på i vårt trapphus och slapp gamlingarna som drar ut på tiden :P
Föresten, igår innan vi skulle hem till Therese och Thomas för kvällsmat låg dessa och sov i soffan. Jag blev lite smått avundsjuk då Conrad aldrig ligger och sover så där på mig, kanske beror på att jag blir helt till mig varje gång han är super mysig så tillslut tycker han bara att jag är dryg och går därifrån :P

16 Januari 2012

2012-01-16 ♥ 07:32:50
God morgon! Jag ligger fortfarande kvar i sängen, dock med kläderna på redan då jag garderar mig ifall jag skulle somna om och "gubbarna" som ska greja i köket kommer - denna vecka kommer dom vara här och springa mån-fre så inga sovmornar här inte. Om man inte går upp strax före kl 7 och klär på sig och sen lägger sig iofs :) jag tackar innerligt att vi blivit bortbjudna på kvällsmat både ikväll och i morgon, att laga kvällsmat i lort och med okända personer i köket och sedan diska i badrummet känns inte så där jätte lockande om jag ska vara ärlig.

Nu funderar jag dock på att gå upp och ta en vända med dammsugaren, Mattias säger nämligen att hantverkare är lite mer försiktiga och renliga av sig om det redan är städat :) I övrigt idag har jag tänkt ge mig ut på en lång morgon promenad med Conrad, sedan ska jag iväg på ett möte om examensarbetet och sen ska jag även hinna med lite plugg innan vi ska bege oss hem till Therese och Thomas för kvällsmat.

Just ja, vi har gått in i V. 17 också, tänk att om 3 veckor är vi inne på halva tiden, helt sjukt och jag börjar få lite panik av att det går så fort - hur ska man hinna allt med barnvagn, tapetsering, golvläggning inredning av barnrum och köpa allt som behövs??

12 Januari

2012-01-12 ♥ 17:04:17
Sitter med datorn i knät och pluggar, som jag gjort i princip hela dagen förutom en kort paus som bestod av ett efterlängtat besök hos sjukgymnasten. Jag hoppas jag slipper huvudvärken ett tag nu igen när jag varit där men bokade in en tid nästa veckan också för att var på den säkra sidan. Nu sitter jag och försöka tänka ut hur vi ska göra med kvällsmaten, vi har tagit fram kyckling men gubbarna som skulle fixa i köket har inte kommit ännu och jag vet att de brukar jobba till cirka 6 någon gång så oroar mig för om de skulle komma mitt i matlagningen så man får avsluta så det lutar nog mot att det blir hämtmat av något slag.

Klickade precis hem en havandeskapsolja från Weleda som sägs vara mirakelkuren för att motverka bristningar vid graviditet, jag tror på att som det görs positiv reklam för och så även denna och jag hoppas den fungerar för nog vill man väl helst slippa bristningar.
Nu är planen att jag ska ta mig en lite längre promenad med Conrad så han får uträtta sina behov ordentligt och jag får mig lite motion. Måste bli lite bättre på att ta lång promenader men det är inte så lockande när man är livrädd att ramla på dessa isiga trottoarer. Förresten, ni som läser som har barn. Hur mycket hade ni gått upp i V.16 på ett ungefär? Samt i typ vecka 20? Har ju ingen koll alls på sånt där och vill inte fläska på mig allt för mycket, haha..
,
Kram på er!

V. 16

2012-01-11 ♥ 10:13:22
Här kommer en nytagen bild från V. 16 (15+4). Tycker det inte det syns någon skillnad dock.
Ser ni någon skillnad?

11 Januari 2012

2012-01-11 ♥ 08:27:19
God morgon!

Här har jag varit vaken sen strax före kl 7 då det idag eller i morgon, någon gång mellan 7-16 kommer några "gubbar" som ska göra något med rören under diskbänken. Super drygt att man inte kan få en ungefärlig tid utan måste kliva upp innan 7 två dagar i rad (om de inte kommer någon gång under dagen idag då jag kan ta sovmorgon i morgon), man vill ju liksom inte öppna dörren helt nyvaken i linne, trosor och med världens snyggaste morgonfrisyr.. Nog om det.

Dagen kommer i övrigt bestå av plugg, ska ner på stan en vända om fixa lite små saker också och även ta en ny magbild då det gått 1 vecka sen idag. Tror dock inte det blivit någon skillnad men är ju kul ändå att se. Tänkte dock vänta till det blir ljus ute. Nu ska jag gå ut med Conrad på morgon promenad innan jag sätter mig med näsan i böckerna.
Kram!

Morfar <3

2012-01-09 ♥ 12:46:23
Det har varit ett par lugna dagar här på bloggen, dels för att jag varit oerhört trött och den här helgen har väckt många känslor och dels så har jag haft fullt upp. Fredag kväll spenderades hemma på soffan och jag gick och la mig kring 9. Hela lördagen var vi stockholm på dop, mitt kusin barn Anton skulle döpas och han var så duktig. Grät inget alls utan var nöjd och glad hela tiden. Lånade honom stor del av dagen och gud så jag längtar efter vår egen liten guldklimp.. Gårdagen bestod av storstädning, Mattias hjälpte frivilligt till och klagade inte en enda gång!! Sedan blev det även storhandling så nu har vi mat hemma för hela veckan och senare kom först Mattias mamma förbi en vända, hon fick smaka på den hemmagjorda chokladglassen jag gjorde igår. Den blev god med kunde, enligt mig ha smakar mer choklad men enlig Mattias smakat mindre choklad. Senare på kvällen kom Elin och Markus förbi och de blev kvar på både glass, tacos och film innan de gick hem och vi gick och la oss.

Dagen idag är tung, har inte så stor lust till något alls egentligen men ska snart ta mig lite lunch och sedan åka ner på stan och fixa lite saker innan jag ska till kyrkogården och tända ett ljus hos Morfar <3 Önskar så att han vore här och fick vara med och dela vår framtid och även få träffa vårt barn, men jag vet att han finns med oss och är lycklig för vår skull och kommer göra sitt bästa för att vägleda vårt barn genom livet. <3
Kram

6 Januari 2012

2012-01-06 ♥ 16:34:42
En konstig sak med mig är att jag ibland kan få världens sug efter att skriva uppsatser, PM eller seminarieuppgifter men nu när jag har två super stora arbeten som måste göras känns det inte kul alls. Vi är i princip klara med ett och jag har börjat skrivit ned vad som ska vara med i det andra, vad vi behöver leta efter och gjort en mall. Dock kändes detta arbete inte alls lika roligt och enkelt som det förra. Detta är till kursen företagsstrategi och jag tycker inte om årsredovisningar, resultaträkningar, balansräkningar, likviditet, soliditet, skuldsättningsgrad, räntabilitet osv osv som just detta arbete består av. Måste slå upp i min "enkla nyckeltal"  som jag köpte till en annan kurs förut för jag blandar ihop allt detta och formlerna är man ju inte 100% säker på om man letar på internet, är dock hemma hos pappa nu för Mattias hjälper han sätta upp lister i köket och jag har därför i brist på min bok fastnat och tänker lägga ner detta arbete för dagen.

I övrig känns just denna helg lite jobbigt, för ett år sedan var vi och bodde på hotell i Gävle och min morfar blev inlagd på sjukhuset för att den 9 Januari aldrig komma mera hem eller ens existera. Så denna helg påminns jag av hur dåligt jag mådde av att vara borta och rädd för att inte hinna hem och säga hejdå, rädd för att ha roligt för att jag visste att jag när som helt kunde på ett samtal om att han gått bort. Jag är dock glad att jag precis hann hem men jag kommer ihåg hur jag mitt i natten 8-9 januari tänkte ta bilen och åka hem trots att både jag och Mattias druckit för jag fick panik över att jag inte skulle hinna hem. I morgon ska vi Stockholm, mitt kusin barn Anton ska döpas och det är skönt att mormor får komma bort lite den här helgen och vara med familjen och ha något att "fira".
Kram på er!

Saker ni kanske inte vet om mig..

2012-01-05 ♥ 11:44:50
* Mina föräldrar har varit skilda sedan jag var 3 och jag har aldrig önskat att dom skulle bli ett par igen
* Jag faschineras av hajar, älskar att kolla på dokumentärer, hajfilmer eller hajattacker
* När jag är utomlands och badar i havet låter jag alltid någon annan stå längst ut och jag går inte ut djupare än vad jag tror är säkert för att en haj inte ska komma
* Jag tycker det är roligt att fiska, samtidigt HATAR jag fiske då jag vuxit upp med en pappa som varit borta på alledes för mycket tävligar under helt fel tidpunkter
* När min morfar dog kände jag mig ensammast i hela världen, Mattias låg borta på jobb och jag sa till mina vänner att jag bara ville vara i fred då jag egentligen skulle behövt någon som plingade på dörren och bara gav mig en kram och satt tyst i soffan med mig
* Jag känner mig väldigt obekväm att krama folk jag inte känner så väl
* Jag ville ha barn redan för 3 år sedan
* Jag är allergisk mot banan, vilket många tycker är hur konstigt som helst
* Jag är även allergisk mot hasselnötter, mandel, valnötter mm. Alla nötter förutom jordnötter och cashewnötter.
* Jag saknar en tand (inget som syns, är långt in i munnen) då en tandläkare dragit ut en för mycket när jag var liten
* Jag har svårt att säga hur mycket mina vänner betyder, om det inte är i SMS
* Jag har väldigt lätt för att gråta
* Jag tycker det är lite konstigt med vänner som skriver puss i SMS, jag menar man pussar ju inte sina vänner så varför ska man "göra det i sms?"
* På väg till västerås finns det en konstigt träd som står efter vägen och när jag åker förbi det säger jag alltid "hej trädet" eller "hej då trädet" beroende på om vi är på väg till västerås eller hem. Det är något vi gjort med mamma sen vi var små, jag har även börjat tvinga Mattias att göra det
* Jag tror på andlighet och på spöken och är väldigt intresserad av det och är övertygad om att morfar kommer förbi lite då och då och säger hej. Samtidigt är jag super rädd för att det ska spöka någonstans när jag är ensam
* Jag ÄLSKAR skräckfilmer och thrillers, men jag är så jävla rädd att jag aldrig skulle våga kolla på en själv eller när Mattias sover


4 Januari 2012

2012-01-04 ♥ 10:14:32
Är precis inkommen efter en morgon promenad med Conrad. Det är riktigt behagligt väder så det kändes som jag skulle kunna gått hur långt som helt men mina trasiga skor som gör mig dyblöt om fötterna gjorde att jag fick bege mig hemåt. Har beställt nya vinterskor som kom med posten igår så ska ta mig ner på stan en vända och hämta ut dem och hoppas på att de är något att ha, att ha 34-35 i skostorlek är inte det lättaste och diskreta vinterskor från barnavdelningen som inte har blommor, stjärnor eller något annat barnsligt på sig är inte det lättaste att hitta men jag lyckades finna 2 kandidater på Brandos.se så jag hoppas någon av dem ska duga.

Har fått lite respons om magbilder också, kul att ni vill följa via bilder också :) Vi är nu i V.15 (14+3) och så här ser jag ut under morgonen..
Pang har det verkligen sagt. Vid jul syntes det inte alls och nu putar ju magen ut mer än brösten :P ¨


Framifrån syns det inte direkt förutom att midjan är på väg bort, men det är väl så det ska vara :)

Nu ska jag sätta mig med plugg igen, är ledig från både jobb och skola denna vecka så planen är att få undan så mycket som möjligt då jag inte vet hur jag jobbar nästa vecka ännu.
Kram

3 Januari 2013

2012-01-03 ♥ 15:46:55
Sitter förtillfället under filten i soffan med datorn i knät och pluggar. Vi har 2 stora arbeten som ska lämnas in om mindre än 2 veckor och vi började med det första i morse, lite sent ute men vi har kommit en lång väg bara idag så fortsätter vi lika engagerade och motiverade i morgon så kanske vi får det färdigt. Nu känner jag dock att jag suttit så länge att skinkorna somnat/domnat bort så jag ska nog ta mig ut med Conrad en vända innan Mattias kommer hem från jobbet.

Utöver plugg har jag även lämnat in nya bilen på lagning, inget stort utan var någon grej (vad vettetusan) som var glappt så det lät när man svängde ibland. Det var inget som behövdes bytas men Mattias störde sig på ljudet så vi bytte det ändå. Passade även på att få nytt torkarblad på förar sida - en fråga.. Varför blir torkarbladen ALLTID bara dåliga precis i synfältet? De kan fungera hur bra som helt på resten av rutan men så är det dessa jävla 5 cm som är precis där man har ögonen på vägen så man får antingen huka sig när man kör i regn för att se under eller pumpa upp sätet så man sitter i taket och kan se över. Jaja, oavsett anledning så är den bytt nu iallafall.
Nu ringde Mattias och sa att hana barndomskompis, hennes bebis och pojkvän kommer förbi en vända ikväll så nu måste jag avsluta och plocka undan lite här hemma. Ska försöka komma ihåg att be Mattias ta kort på valen ikväll (jag alltså), om det är något ni är intresserade av? Magbilder, vecka för vecka, vill man se sånt??
Kram

Smällfet och RUL

2012-01-02 ♥ 20:50:12
Försökte mig på att ta kort på magen tidigare idag men det var inte det lättaste så jag tänkte jag skulle be Mattias i morgon, glömde det idag och nu är han och spelar badminton så ja det får bli i morgon som sagt. Jag har längtat så in i nordens på att magen ska synas och kring jul hade det blivit en lite kula, nu lite mer än 1 vecka senare har det sagt PANG och jag är typ smällfet. Tack och lov så tror jag ändå man ser att det är pågrund av bebis och inte av för mycket gott. Mattias undrade var det här skulle sluta och sa om det redan syns så väl så är jag väl snart lika rund som hög haha..

Vi har iallafall gått in i V.15 (14+2) och min mobil app säger att vi gått 35,6% av graviditeten redan, helt sjuk ju. Och idag fick vi hem papper från landstinget om ultraljud också :) Den 30 Januari får vi äntligen se det lilla pyret och vi hoppas h*n är villig att visa om h*n är en liten flicka eller pojke. Åh, så jag längtar nu...

2 Januari 2012

2012-01-02 ♥ 10:20:56
God morgon!
Jag har sovit riktigt dåligt i natt, legat och vridit och vändit på mig och behövs gå på toaletten först kl 21.30 (när jag gick och la mig) sedan kl 23.00 sedan kl 02.30 och sedan kl 05.40 och sedan igen när jag gick upp kl 07.00. Om det är så här illa i vecka 15 kan jag ju bara undra vart det slutar :P Nej då, men det beror nog förmodligen på all gurka och alla morötter vi åt hemma hos Elin och Markus igår kväll. Tror hon hade skärt upp 1,5kg morötter och 2 gurkor och allt tog slut på 4 personer, jag åt garanterat mest :P Men hott var det :)
Just nu har jag precis ätit en sen frukost efter att ha duschat, bäddat sängen och fixat mig. Ska snart bege mig ut på en längre promenad med Conrad, han sover fortfarande och är förmodligen fortfarande trött sedan nyår då han höll sig vaken till kl 2. Vår hund är nämligen lite speciell, han sover gärna länge på mornarna, blir pipig och dryg när han är trött och kan omöjligt sova om det är någon hemma hos oss som inte brukar vara här eller om det är fler personer. På mornarna får Mattias eller jag ofta lyfta han ur sängen och skynda oss att sätta på kopplet innan han springer tillbaka till sängen, och då kan klockan ändå vara kring 8 9.
Kram på er!

1 Januari 2012

2012-01-01 ♥ 17:09:59
Nytt år, nya möjligheter. Gårdagen spenderades med de allra bästa vännerna, dock saknades Robin och Patricia. Vi åt 3 rätters middag med tre olika toasts till förrätt (halloumi med vitlöksrostade tomater, skinkröra och Robins recept på super god philadelphia och räkröra), varmrätt blev oxfilé med potatisgratän, klyftpotatis, beasås och tsatsika och efterrätten blev hemmagjord vanlijglass med limegrädde och varma hallon och blåbär. Allt var super gott men glassen stod nog i topp :) Högst upp på min önskelista för födelsedagspresent är numer en glassmaskin! Vi lekte även en del lekar som jag och Mattias satt ihop, jag tror det uppskattades och jag hoppas våra vänner fick en rolig kväll!

12-slaget blev fantasiskt och vi skålade och våra vackra vänner skålade för den "nya familjemedlemmen" som kommer komma in i vår stora familj i år <3 Det blev även lite känslosamt på slutet när min vän Emma sa något så vacker om att min morfars själ, som gick bort i Januari 2011 numer levde som en ny själ och växer i min kropp. Jag kunde så klart inte hålla mig och fällde några tårar men det var så vackert sagt och jag kände mig så lycklig. Gårdagen var även väldigt speciellt då vi helt plötsligt, efter att klockan slagit 12 kunde säga - i år blir vi föräldrar! <3 Helt fantastiskt underbart! Jag vill tacka alla mina underbara vänner för gårdagen och jag är glad att ni finns i våra liv och jag hoppas ni är kvar för att låta vårt barn lära känna er och att ni också så småningom får små barn som vi och vårt barn får lära känna och leva våra liv med!

Avslutar inlägget med lite bilder från gårdagen (de första bilderna på denna blogg, fick en kamera av pappa i julklapp så jag ska göra mitt bästa för att fylla bloggen med både fler inlägg och en del bilder)